Sunday, 27 March 2011

PERMATA kite PERMATA UTHM

Assalamualaikum..

Kebo0mm!!!
Wah,, wah,, terkejut time buka fb semalam..
Bukan pe noti sangat-sangat penuh,, especially dari permata..
Wo0oh,, sakit urat perut duk gelak baca komen awok2 ni..
Macam-macam pesen gaya tulis.. sapa ada yang xfaham..

Tau x PERMATA tu ape..? ok intro..
PERMATA is stand for Persatuan Mahasiswa Anak Terengganu..
Haa,, special gitu.. Khas untuk anak-anak Terengganu only..
Yang len jangan duk jeless laa..  ~_^
Hahahaha~
Sebenarnya semalam kami ada dinner..
Menu pun best-best,, kenyang perut..
Awok-awok permata pun semua sempoi-sempoi..
Rase macam ada kat Terengganu jee..
Bukan ape,, xdop dah bahasa jawa ke siam ke tagalog ke..
Sume bahasa ibunda tersayang dan tercinta jee..
Hahahaha~
Haha~
Sebenaynya menu ada lagi aw.. tp,, ad yang xsampai lagi..
dan ada yang xsempat nk ambiklaa..
air pun dah tinggal sparuh nak tunggu menu..
adehh..!
Untung gak join semalam,,
Leh kenal budak-budak kita yang study kat UTHM ni..
Ape-ape pun.. sangat sangat enjoy.. n kenyanggg..
Lain kali kite buat gathering lagi..
Xbuat kat Johor,, kita balik buat tempat kite..
Ngee~ 


Peace..! Senyum Sokmo..!

2 comments:

  1. w0o.. mmg dh wok ea.. mailaa nk join skali..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...