Sunday, 31 July 2011

Jangan Lupa Namaku

Assalamualaikum
dan Salam Ramadhan.
Ok. Korang semua mesti tau cite ni kan?
Cite dalam Slot Samarinda 
Ramadhan Terakhir
Walaupun banyak pelakon baru tapi syok jugakla cite ni kan?
Dan lagu tema dia pun aku suka  (^,-)
Enjoy yea.

Ramadan Terakhir

~Jangan Lupa Namaku~
Pompa Bensin

Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku

Kerana...
Aku mengingati mu
Kerana...
Aku men’cintaimu...

Andai aku
Bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur

Kerana...
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa
Menyintaimu oh sepenuh hati

Walau kamu
Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh kekasih hati...

Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati

Kerana...
Aku merindui mu
Hmmm...Kerana aku sentiasa menyintaimu......



Kepada siapa-siapa yang tau nak cari kat mane, nak download kat mane full song lagu ni gtau laa kat aku. Puas dah aku cari xjumpa alik-alik buat mende lain, letak lirik ni dalam blog. Hehehe.
And lastly, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yea. 
Esok dah boleh mula puasa.

Sunday, 17 July 2011

Untuk Dia >> Sleeq

Assalamualaikum.
Hello2.
Ok saje nak review lagu ni. 
Mungkin semua dah pernah dengar lagu ni. 
Lagu ni keluar awal tahun ni kot. 
Xpun lewat tahun lepas.
Dan dengar lagu ni dalam Anugerah Planet Muzik baru-baru ni.
Apa-apa pun, enjoy !

UNTUK DIA


video





Syarif



Alyph

Sunday, 10 July 2011

Special Edition: Wedding and Bunga Telur

Assalamualaikum.

Ok. Sebelum itu, rasanya belum terlambat untuk ara dan keluarga mengucapkan Selamat Pengantin Baru dan semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat kepada;

Wan Kamaruddin & Wan Nur Saleza Mazuin

Ok. Kat sini ara nak sertakan serba sedikit gambar perjalanan sepanjang perkahwinan berlangsung. Enjoy yea. =)


2 Julai 2011









3 Julai 2011






Ok. Itu sahaja. Thanx to Abah, Amirul, dan Ira sebab dah jadi camareman dan sponsor gambar. Hahaha. Oooh, lupa nak letak bunga telur.



Ok. Itu sahaja yang dapat di share2.
For more pic, boleh datang melawat ke page ini. Press ctrl + click here Fayruzs.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...